În prezenţa conducerii judeţene a Partidului Mişcarea Populară — reprezentată de Adrian Todoran – preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Maramureş, George Moldovan – vicepreşedinte, Cornel Varga – vicepreşedinte, Adrian Pop – vicepreşedinte, Filimon Popa – secretar general, alături de Gheorghe Grad, preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Sighetu Marmaţiei, Petre Botiş – secretar general, precum şi a reprezentanţilor organizaţiilor din Maramureşul istoric şi a lui Lucian Morar, primarul din Ulmeni, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş, — a fost prezentat candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Sighetu Marmaţiei, Vasile Balea.

„Mă bucur că Partidul Mişcarea Populară poate oferi o şansă sighetenilor în persoana ing. ec. Vasile Balea. Sighetul trebuie să aibă o nouă deschidere, perspective noi. Nu cred că sighetenii sunt mulţumiţi de actuala conducere. Sighetul are foarte mult de oferit şi atât de puţine i s-au dat. Nu pot decât să salut candidatura domnului ing.ec. Vasile Balea. Are tot sprijinul nostru. Este un om corect, simplu, un om dintre oameni şi cred că sighetenii vor avea un real suport în primarul Balea. Sighetenii s-au săturat de partide. Principiul după care ne călăuzim este cel potrivit căruia nu trebuie alese partide, ci oameni”, a spus Adrian Todoran, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Maramureş.

Lucian Morar: „Partidul Mişcarea Populară vine cu oameni profesionişti”

„Este un moment deosebit lansarea candidaturii domnului ing. ec. Vasile Balea la Primăria Sighetu Marmaţiei. Soluţia reprezentată de candidatul nostru este o alternativă reală de succes care poate genera rezultate mult mai bune pentru Sighetu Marmaţiei, un municipiu atât de complex, dar cu multe lacune sub aspectul eficienţei. Aici trăiesc oameni care sunt îndreptăţiţi să beneficieze de condiţii mult mai bune, un grad de confort mărit, într-o Românie a anului 2016, integrată de peste 10 ani în UE. Partidul Mişcarea Populară vine în tot Maramureşul cu oameni profesionişti, caracterizaţi de moralitate şi au dorinţa reală, nu doar politicianistă, de-a face ca Maramureşul să fie în fruntea ţării. Aşa cum Ardealul este «fruntea», Maramureşul trebuie să fie «inima». Românismul se regăseşte cel mai bine în Maramureş. Aşa cum mai spuneam, soluţiile şi oamenii pe care îi prezentăm în faţa comunităţilor locale sunt caracterizate de o înaltă ţinută morală, profesionalism, alternative la ceea ce au oferit de-a lungul ciclurilor electorale PSD şi PNL. Sunt convins că maramureşenii vor gândi pe 5 iunie şi vor trimite în fruntea Consiliului Judeţean Maramureş un om care a dovedit în administraţia publică locală, ca primar la Ulmeni, că nu doar a vorbit, ci a fost un om al faptelor, iar construcţia podului de peste râul Someş, pe care ar fi trebuit să o realizeze Consiliul Judeţean Maramureş, dar a fost transferată primarului, poate fi un mobil pentru a ne acorda susţinerea”, a spus Lucian Morar, primarul din Ulmeni.

Vasile Balea: „Împreună să facem ca Sighetul să prospere”

„Am luat decizia de a candida din partea Partidului Mişcarea Populară la Primăria Sighetu Marmaţiei, deoarece sunt călăuzit de principiile de dreapta, având o tradiţie în familie privită prin prisma luptei pentru apărarea acestor principii. Am găsit o echipă de oameni tineri, am găsit oameni care nu au fost implicaţi în structuri politice, oameni care gândesc ca mine, oameni care îşi doresc să facem un lucru bun. Sunt convins că îi pot reprezenta, să fiu un liant, ca împreună să facem ca Sighetul să prospere. Printre priorităţile mele se vor număra: eliminarea politicului din administraţia publică locală, consultarea publică pentru proiecte majore, implicarea mediului de afaceri şi atragerea de investitori în vederea creării de noi locuri de muncă, dezvoltarea şi accelerarea demersurilor pentru atragerea fondurilor europene, reabilitarea termică a blocurilor, crearea de noi locuri de agrement pentru sigheteni (bazin de înot, ştrand, cinematograf modern, parcuri şi terenuri de joacă pentru copii), curăţarea şi igienizarea periferiei municipiului, rezolvarea locuinţelor sociale, îmbunătăţirea condiţiilor de trafic, precum şi repararea şi amenajarea străzilor, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă din spital şi a condiţiilor de spitalizare. Nu-mi rămâne decât să îi îndemn pe sigheteni să vină cât mai mulţi alături de noi şi împreună vom face ca municipiul să prospere”, a declarat, la rândul său, ing. ec. Vasile Balea, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și