După ce internetul va zbârnăi, gata cu certurile între primar și viceprimar, se vor pune amândoi pe treabă. La fel și angajații din Primărie, văzând că gâlceava va fi luat sfârșit, vor lucra cu spor și drag, iar orașul va înflori.

Gurile rele zic însă că serviciile secrete își doresc aceste lucrări, pentru că deja echipamentele de ascultare și filmare instalate în biroul viceprimarului de pe vremea când încă Nemeș îl ocupa nu mai sunt de actualitate, iar streamingul nu este FULL HD, așa cum se cuvine în zilele noastre.

Indiferent care variantă o fi adevărată, important este că internetul va merge strună în Primărie și la cabinetul viceprimarului.

Internet să fie, asfaltul mai poate aștepta!

ACTUALIZARE - Punct de vedere viceprimar Onița-Ivașcu Maria Daniela

Viceprimarul municipiului Sighetu Marmației a contactat telefonic redacția Sighet 247 și dorește să facă următoarele precizări cu privire la cele relatate în articolul de față:

„Menționez că eu nu am solicitat nicio lucrare de refacere a instalației de internet, la mine în birou internetul este perfect funcțional. Nu cunosc nimic de lucrările care se efectuează în acest sens. Mai arăt că nu am fost consultată pe această temă de către nicio persoană din Primărie. Consider că alte investiții sunt de importanță pentru oraș”, a declarat Onița-Ivașcu Maria Daniela, viceprimarul mun. Sighet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și