Aceștia au fost bătuți crunt de agresori, fiind transportați de urgență la spital, unde au rămas internați.

Din informațiile colegilor nostri de la JurnalMM.ro agresorii ar face parte din clanul Butanu din Borșa.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Borșa au ajuns Victor Șteco, zis Chiciu, și Liviu Coman, zis Uțu. Cei doi erau în benzinărie. când Cladiu Butanu și acoliții lui i-au lovit în cap cu un țapin ce se folosește la tăiatul lemnelor în pădure.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ:

Aseară, la ora 22.28, un tânăr din Borşa a sesizaţi poliţia prin SNUAU 112 că în timp ce se afla într-o staţie de carburanţi de pe raza oraşului a fost agresat de mai multe persoane.

Deplasaţi de urgenţă pe strada Victoriei, la faţa locului, poliţiştii au constatat că doi tineri, ambii de 26 de ani, din Borşa au fost răniţi ca urmare a unei agresiuni. Din cauza leziunilor suferite, aceştia au fost transportaţi la spitalul din oraş, unde au rămas internaţi pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii i-au identificat pe agresori: doi tineri de 22 şi 23 de ani, şi un bărbat de 42 de ani, din acelaşi oraş. În cauză a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

ACTUALIZARE 2:

Poliţiştii i-au identificat pe agresori: doi tineri de 22 şi 23 de ani, şi un bărbat de 42 de ani, din acelaşi oraş. Este vorba despre Grigore Timis, zis Butanu, Claudiu Timis si Tody Timis, ambii din clanul Butanu.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

“Aseara eram impreuna cu doi prieteni in benzinarie. In jurul orei 23.30 a aparut cei din clanul Butanu si au inceput sa strige prin peco ca ei sunt cei mai tari, ca nu ii interseaza de politie. Au intrat inauntru si mi-o dat cu o tapina in cap si dupa aia si pe prietenul meu. El este internat la Baia Mare la Spital si eu sunt in Borsa, cu capul spart si mana rupta.

Pe langa ceilalti trei care ne-au batut, afara mai erau trei-patru persoane, tot de-a lor. Stateau la usa si ne asteptau. Erau si ei cu ceva rangi si stie toata lumea ca is prieteni cu politia si nu stiu ce sa mai spun. Nu am avut nicio treaba cu el, eu l-am evitat tot timpul pentru ca stiam ca este periculos” a declarat Liviu Coman, zis Utu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet