"Asigurări" în valoare de 1 yuan (0,16 euro) sunt comercializate pe această platformă de internet, care promite clienților dublarea sumei în caz de despărțire a cuplului după perioade cuprinse între șase luni și un an, a constatat vineri AFP.

Pariurile sunt ilegale în China, cu excepția loteriei de stat, însă comercianții încearcă să eludeze legea, descriindu-și produsele drept "asigurări" împotriva unui anumit risc.

Publicația chineză "Noutățile juridice ale serii" ("Fazhi Wan Bao") a scris săptămâna trecută că aceste produse au apărut la vânzare de la aflarea veștii despre relația dintre Taylor Swift și Tom Hiddleston.

Un vânzător a efectuat 543 tranzacții în cursul lunii trecute, iar un cumpărător a plătit un total de 400 de yuani (54 de euro) pentru a achiziționa acest tip de produs.

Taobao, platforma de vânzare între utilizatori a gigantului chinez Alibaba, a negociat cu vânzătorii retragerea produselor incriminate, a mai indicat publicația. Prin urmare, cea mai mare parte a acestor "asigurări" nu mai era disponibilă vineri, încheie AFP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet