Tânăra, care este ofiţer în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi lucra în Penitenciarul Mărgineni, şi-a dat demisia în data de 22 august pentru a-şi continua relaţia de iubire cu un interlop din Bucureşti, lider al unei grupări periculoase.

Acesta din urmă a fost liberat din arest preventiv pe 13 august, el fiind în continuare cercetat într-un dosar instrmentat de procurorii DIICOT pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală.

Potrivit Federaţiei Sindicatelor din ANP, proxenetul, identificat ca C.M. Bejan, s-a liberat în data de 13 august, iar ofiţerul de penitenciar şi-a dat demisia la câteva zile după, respectiv pe 22 august.

În realitate, deţinutul este Marian Bejan, liderul unei grupări de interlopi din Bucureşti, fiind implicat şi în tentativa de omor de anul trecut, atunci când un alt interlop, cunoscut ca Bebino, a fost atacat cu săbiile de mai mulţi indivizi şi tăiat de Cezar Petcu, cunoscut în lumea interlopă drept Joe.

Angajata penitenciarului îndrăgostită de interlop a fost premiată anul trecut
Potrivit FSANP, în anul 2021, tânăra a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale.

Sindicaliştii spun acum că angajata s-ar fi despărţit de interlop şi îşi doreşte reîncadrarea în sistemul penitenciar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și