Acest act vine in urma mai multor demisii ale unor lideri de organizatii judetene (Arges, Vaslui, Brasov), dar si in urma demisiei depuse in luna decembrie de vicepresedintele national Ion Tomoioaga, Politia de Frontiera Maramures.

Astazi, vicepresedintele IPJ Maramures Emil Bordean si vicepresedintele ITPF Sighetu Marmatiei, Alina Coman si-au prezentat demisiile la nivelul conducerii SPR Dimantul. Alaturi de cei doi au plecat la SNPR DECUS aproximativ 50 de politisti.

De asemenea, liderii teritorial ai DGPMB si IPJ Ilfov s-au separat de SPR Diamantul, alegand sa-si constituie organizatii sindicalte de sine statatoare. Din datele pe care le detinem, nemultumirile liderilor demisionari au legatura directa cu nontransparenta financiara a sindicatului, precum si cu faptul ca la masa negocierilor cu MAI si IGPR sunt reprezentati de politisti pensionari, depasiti de evolutia evenomentelor.

„Din motive personale azi 2.01.2018 demisionez din functia de Presedinte al SPR Diamantul Suceava si renunt la calitatea de membru al SPRD. Mult succes in continuare” e mesajul transmis de Bogdan Baica, liderul SPR Suceava. Si acesta a trecut la Sindicatul National al Politistilor din Romania DECUS.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet