„Regret ca trebuie sa intervin cu ajutorul acestei pagini in vederea restabilirii realitatii si anume asupra unui articol aparut intr-un ziar electronic local, articol numit: „MARANORD ÎNCOTRO: Unul știe, altul habar n-are?". Acel altul care nu stia despre ce e vorba eram eu [Horia Scubli - n.r.].

Ca atare am postat adresa ANAF privind valoarea datoriei pe care Maranord o are către Finatele Pubilice si anume suma totala de 1.767.366 lei, din care puteam fi scutiti de plata sumei de 426.890 lei, in cazul in care efectuam plata intr-un termen prevazut de OUG 44/2015. Asadar, datoria la ora discutiei era de 1.767.366 - 426.890 = 1.340.476 si NU 900.000 lei, asa cum au sustinut consilierul Petre Tomsa si directorul MaraNord, Grigore Stet. Pentru o mai buna informare puteti consulta articolul cu pricina.

Regretele mele pentru acest articol sunt:

- autorul acetuia, P. G. SZANISZLO da dovada de lipsa de profesionalism si indeplineste un ordin, fara a avea macar bunavointa de a verifica cele scrise.

- consilierul Tomsa Petru, cel ce a avansat suma eronata, are scuza ca niciodata nu a fost pe subiect, indiferent despre ce se discuta.

- regretul meu sincer este ca directorul Maranord, Stet Grigore, este la fel de strain de aceste cifre, desi lucreaza cu ele, lucru extrem de ingrijorator si care trebuie pe viitor sa ne dea de gandit.

Atasez adresa ANAF care sustine cele demonstrate mai sus”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet