"E o mare nemulțumire în rândul presei băsiste, care a rămas băsistă și după ce a plecat Băsescu, că de ce nu ne certăm. Și înțeleg aceste lucruri, dar nu... Eu cred că vom colabora în continuare foarte bine", a declarat premierul, întrebat dacă are sentimentul că perioada de colaborare instituțională bună se apropie de final, după criticile lansate de președinte la adresa Guvernului.

Întrebat cum apreciază trendul relației cu șeful statului, Ponta a spus: "Eu sunt un pic subiectiv, pentru că mie mi se pare, comparând cu relația cu Traian Băsescu, mi se pare extraordinar de bună relația mea cu domnul Iohannis".

"Adică, așa că au mai apărut mici nemulțumiri, chiar nimica toată, și chiar putem să vorbim, să le lămurim. Deci, din punctul acesta de vedere, eu nu pot decât să compar cu ce am trăit doi ani și jumătate și a fost un coșmar instituțional. Acum, nici vorbă de așa ceva. În rest, sigur, că sunt șase luni (de la venirea lui Iohannis la Palatul Cotroceni — n.r.) sunt foarte multe lucruri de rodat, dar eu sunt convins că, din punct de vedere instituțional, lucrurile merg de o mie de ori mai bine pentru că și acolo unde apar mici sincope nu se compară cu bătălia aceea nesfârșită de dinainte de decembrie (2014 — n.r.)", a mai declarat premierul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și