Meciul a început prost pentru gazde, care n-au contat practic în primul set, câștigat de echipa din Caransebeș cu 25-19.

Antrenorii Marius Botea și Sorin Pop au făcut trei schimbări în sextetul de bază introducându-i pe Râpeanu, Cherbeleață și Nagy în locul lui Kaszap, Kovacs și Sushko și jocul echipai s-a îmbunătățit, astfel încât Explorări a câștigat setul 2 cu 25-22.

Setul 3 s-a încheiat cu același scor, dar băimărenii au transpirat mult pentru a se impune. Gazdele au luptat pentru fiecare punct, reușind să salveze câteva mingi spectaculoase în linia a doua. Chiar dacă a mai și greșit, libero-ul Paul Olar a avut o contribuție majoră la câștigarea setului.

Dirijați foarte bine de Liviu Râpeanu, băimărenii au jucat excelent în setul 4, pe care l-au câștigat fără emoții, cu 25-18.

Știința Explorări Baia Mare – Banatul Caransebeș 3-1 (-19, 22, 22, 18)

Explorări: Kaszap, Kovacs 1p, Coasă 6p, Lupu 9p, Sushko 1p, Didorciuc 18p, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu 5p, Cherbeleață 15p și Nagy 9p. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Caransebeș: Teleleu 2p, Gemănariu 14p, Carabali 14p, Mejia 9p, Korniienko 24p, Petrusevics 13p, Diaconescu (libero). Au mai jucat: Nan 5p și Kruppa. Antrenori: Răzvan Parapală și Fabian Birău.

Au arbitrat: Daniel Hadade și Ionuț Buciu (Zalău). Observator FRV: Adrian Pustiu (Brașov).Rezultatele etapei secunde din faza a II-a a campionatului:

Grupa 1-6

Steaua – CSVM Zalău 2-3

CSM București – Arcada Galați 0-3

Tricolorul LMV Ploiești – SCMU Craiova 3-2

Grupa 7-12

Universitatea Cluj – Știința Bacău 3-0

VCM LPS Piatra Neamț – Unirea Dej 1-3

Știința Explorări – Banatul Caransebeș 3-1.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și