Păpușa botezată Lulla imită bătăile inimii și respirația liniștită a unei mame care se odihnește. Copilul o strânge în brațe și adoarme în sunetele care îi amintesc de blândețea vieții sale intrauterine.

Lulla are trăsături umane și ochii închiși pentru a îndemna la somn, iar materialul din care este confecționată păstrează perfect mirosurile mamei și tatălui, după ce părinții sunt invitați să petreacă puțin timp cu ea înainte să ajungă la copil. Acestuia îi va plăcea să simtă mirosul lor familiar.

Părinții sunt foarte mulțumiți. "Copiilor mei le-a fost mereu greu să adoarmă fără mine. Lulla îi ajută să adoarmă și să doarmă, ceea ce îi dă mamei lor obosite un răgaz la care visează de multă vreme", spune o mamă.

Afirmațiile altei mame stârnesc zâmbete. "Mulțumesc pentru formidabila dvs. invenție. Nu numai că fiul meu o adoră, dar, când funcționează Lulla, soțul meu nu mai sforăie. Am încercat acest lucru de mai multe ori și, când se oprește, începe să sforăie din nou. Este o minune! Toți dormim mai bine, așa că +mulțumesc+", arată ea.

Păpușa este în prezent victima propriului său succes, fiind greu de găsit. Primele 5.000 de exemplare s-au epuizat într-un timp record și mulți părinți așteaptă comercializarea celei de-a doua serii. Lulla se vinde cu circa 100 de dolari și se găsește și pe eBay, unde prețul ei este de trei ori mai mare, încheie 7sur7.be.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet