Automobilul compact german prezint─â un design puternic modificat al p─âr┼úii frontale ┼či a celei spate, o ambian┼ú─â interioar─â premium sofisticat─â ┼či noi rezerve de putere sub capot─â sunt caracteristici ce definesc noua gam─â de modele a Seriei 1. Aceasta se prezint─â mai expresiv─â, mai sportiv─â ┼či cu un plus de eficien┼ú─â.

Cu un cuplu generos disponibil de la turaţii reduse, noile motoare TwinPower Turbo sunt combinate cu tracţiunea spate - în continuare, o particularitate unică în segmentul compact. Astfel, BMW Seria 1 furnizează o experienţă intensă a condusului.

Stopurile LED sunt, f─âr─â ├«ndoial─â, atrac┼úia principal─â ┼či demonstreaz─â imediat c─â este vorba despre un model BMW autentic, conceput s─â cucereasc─â ┼čoselele.

Selec┼úia de motoare disponibile pentru noua gam─â BMW Seria 1 a fost ├«mbun─ât─â┼úit─â prin ad─âugarea ultimei genera┼úii de propulsoare pe benzin─â ┼či diesel, cu trei ┼či cu patru cilindri.

Lista de echipamente standard s-a mărit, ca și puterea motorului cu șase cilindri în linie ce echipează modelul BMW M 135i și dezvoltă 326 de cai-putere.

Noul reper de eficienţă în gama de modele a mărcii este BMW 116d Efficient Dynamics Edition.

Acesta dezvoltă 116 cai-putere, cu un consum de numai 3,4 l/100 km în ciclu mixt.

BMW Seria 1 se comercializeaz─â ├«n dou─â variante de caroserie - cu trei ╚Öi cu cinci u╚Öi. Acestea au pre╚Ťuri de pornire de la 24.000, respectiv 25.000 de euro.

Mai multe informa╚Ťii din industria auto pute╚Ťi afla ├«n fiecare s├ómb─ât─â, de la ora 10:30, ├«n emisiunea ÔÇ×La Volan", prezentat─â de Ana Cristina C─âlin.

Citește și

loading...