„The Rings Of Power” va reuni evenimentele din cea de-a doua epocă a lui Tolkien și făurirea acelor celebre inele, a precizat Amazon. Trailerul oferă foarte puține informații, dar auzim într-o voce din off un recital al versetului Inelului, care stabilește cine trebuia să obțină inelele puternice.

Showrunnerii JD Payne și Patrick McKay au declarat: „Acesta este un titlu pe care ni-l imaginăm că ar putea trăi pe coloana vertebrală a unei cărți, alături de ceilalți clasici ai lui JRR Tolkien. Inelele puterii reunește toate poveștile majore ale celei de-a doua epoci a Pământului de Mijloc: făurirea inelelor, ascensiunea Lordului Întunecat Sauron, povestea epică a Numenor și Ultima Alianță a Elfilor și a Oamenilor”.

„Până acum, publicul a văzut pe ecran doar povestea unui inel – dar înainte de a exista unul, au fost mai multe și suntem încântați să împărtășim povestea epică a tuturor acestora.” Primul sezon s-a încheiat anul trecut în Noua Zeelandă (unde a fost produsă trilogia cinematografică a lui Peter Jackson), iar producția s-a mutat în Marea Britanie pentru cel de-al doilea episod.

Fanii vor fi transportați înapoi în epoca în care marile puteri au domnit, regatele s-au ridicat și au căzut, eroii au fost puși la încercare și speranța a fost lăsată să atârne de un fir de ață în timp ce răul acoperea Pământul de Mijloc.

Vor fi prezente atât personaje cunoscute, cât și personaje noi, iar spectatorii se vor îndrepta spre Munții Cețoși, regatul elfilor din Lindon și insulele Numenor.

Payne și McKay acționează în calitate de showrunners ai serialului, în timp ce JA Bayona, Charlotte Brandstrom și Wayne Che Yip regizează. Acesta va fi lansat pe Amazon Prime Video din 2 septembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet