3 zile și 3 nopți petrec maramureșenii la nunta lui Vasilică Ceterașu cu Amalia Ursu, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Maramureș. Mai multe vedete le sunt alături în aceste zile, printre invitați numărându-se Oana Roman, Liviu Vârciu, Cristian Sabbagh, Andra, Pepe și mai mulți artiști de muzică populară.

Starea civilă a avut loc ieri în comuna Moisei, urmând ca astăzi să aibă loc cunina religioasă și nunta la Casa de Petrecere a Moroșenilor din Oncești, jud.Maramureș. Petrecerea continuă și în a treia zi, cu un „ospăț” în aceeași locație.

Vasilică și Amalia vor avea o nuntă cu adevărat moroșenească, respectând tradițiile din zonă. Artistul a avut grijă ca invitații să aibă parte de preparate tradiționale pe masă, iar cântăreți celebri să întrețină atmosfera la petrecerea de nuntă.

Vasilică Godja și Amalia Ursu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar anul trecut au decis că a venit timpul să își oficializeze relația. Cei doi locuiesc împreună la Cluj Napoca. După nuntă își doresc și un copil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet