Evenimentul rutier a fost anunțat la 112 în jurul orei 7.00. Patru tineri din Vișeu de Sus circulau cu viteză excesivă pe DN18 la bordul unui autoturism Peugeot. La intrarea în Petrova, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ceață densă și curbă, șoferul a pătruns pe contrasens, a lovit un gard, apoi a fost aruncat pur și simplu pe câmp.

Autoturismul a fost distrus în totalitate. Echipaje ale Ambulanței, SMURD, pompierii de la descarcerare și polițiști, au sosit imediat la fața locului. Patru tineri au fost scoși cu greu din autoturismul făcut zob. Aceștia au fost transportați la Spital în stare gravă.Se pare că tinerii ar fi fost și sub influența băuturilor alcoolice. Acest lucru va fi stabilit în urma analizelor de sânge.

Unul dintre răniți care se afla în stare critică a fost transportat cu elicopterul SMURD din Vișeu de Sus la Spitalul de Urgențe ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

“La Unitatea Primire Urgentă a fost adus un pacient în vârstă de 38 ani, victima unui accident rutier. Acesta prezintă multiple traumatisme severe, traumatism cranio-cerebral, este ventilat. În acest moment este supus unor investigații suplimentare” a declarat dr. Cosmin Florian, UPU-SMURD Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.


“Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 39 ani din Vișeul de Jos care conducea un autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga. A părăsit partea carosabilă, a lovit un capăt de podeț, apoi s-a răsturnat. În urma accidentului bărbatul de la volan și doi pasageri au suferit leziuni corporale fiind transportați la Spital. Din cauza leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat, fiind recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” a declarat subinspector Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet