Femeia era pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de fiul său în vârstă de 22 de ani, pe direcţia Beclean – Dej. În localitatea Reteag, la intersecţia cu un drum secundar, o maşină care circula în faţa lor era încadrată lângă axul drumului pentru a efectua un viraj la stânga, dar şoferul din Dej spune că nu i-a văzut semnalizările din cauza soarelui, moment în care s-a angajat în depăşirea acestuia.

Când şoferiţa care intenţiona să facă stânga a efectuat virajul, această a intrat în coliziune cu maşina familiei din Dej, în urma impactului dejenii fiind proiectaţi în şanţul de pe marginea şoselei, unde s-au răsturnat. Atât şoferul, cât şi tatăl acestuia, aflat pe locul din dreapta, au reuşit să iasă singuri din autoturism, suferind răni uşoare. În schimb, femeia aflată pe bancheta din spate a suferit răni grave în zona capului, fiind scoasă din maşină în stare de inconştienţă.

În urma apelului la 112, spre locul accidentului s-au deplasat de urgenţă pompierii de la descarcerare din Beclean şi un echipaj cu paramedici SMURD. Între timp, de la Dej a pornit o ambulanţă cu asistent, iar la sosirea la locul accidentului au fost continuate manevrele de resuscitare ale femeii, începute deja de un medic din Reteag.

Spre locul tragediei a pornit şi o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă de la Cluj-Napoca, dar la scurt timp după sosirea acestora, resuscitarea a fost oprită şi s-a constatat decesul.

În celălalt autoturism se aflau tot trei persoane. Maşina era condusă de interpreta de muzică populară Mădălina Mîrza, iar ca pasageri erau bunica şi sora sa. Din fericire, cele două au scăpat nevătămate, iar şoferiţa a fost transportată la spitalul din Beclean, deoarece acuza dureri în zona spatelui. Poliţiştii de la rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și