Din primele informații, reiese că TIR-ului i-a ieșit ceva în față, a virat maxim stânga și a lovit un microbuz de pâine, care staționa în fața unui magazin din zonă. În urma impactului, TIR-ul a intrat în casa în care funcționa magazinul alimentar. Cabina TIR-ului a avariat destul de serios casa, iar remorca a ajuns în curtea oamenilor, potrivit bistriţeanul.ro.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Locuitorii casei susțin că dormeau la ora aceea, fiind treziți de o bubuitură puternică. Un singur bărbat se afla în magazinul din apropierea case. În camera avariată nu se afla nimeni în momentul impactului.

TIR-ul venea de la Sîngeorz-Băi și urma să ajungă la Mureșenii Bârgăului pentru a-l încărca. Șoferul TIR-ului spune că a încercat să evite un tractor și un taximetrist, însă a pierdut controlul volanului și a lovit microbuzul și mai apoi casa.

La fața locului au ajuns și cei de la Control Trafic, care l-au amendat pe șofer cu 4.000 de lei, pentru că nu avea diagramă. TIR-ul era gol în momentul producerii accidentului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet