Mașina aflată în depășire a izbit un autoturism care circula în regim de taxi.

În urma impactului, mașina condusă de șoferul vinovat de producerea accidentului a părăsit partea carosabilă și s-a înfipt în șanțul din stânga direcției de mers. Autoturismul a rămas, practic, la 90 de grade înfipt în pământ.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță de la Sighetu Marmației a preluat-o pe șoferiță și a transportat-o la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale suplimentare.

Un șofer aflată în trafic a trimis o înregistrare a ce s-a întâmplat la Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE:

Pe adresa redacției am primit următorul mesaj legat de articolul apărut, mesaj pe care îl publicăm mai jos în integralitate:

Data: 25/01/2016
Nume: G. Maria

„Vreau sa fac o precizare referitoare la accidentul de sambata: eram in statia de autobus la Kaufland, impreuna cu o eleva de la „Regele Ferdinand” din Sighetu M, care astepta un mijloc de transport spre Sieu. Am intrat in vorba cu persoana respectiva in jurul orei 10.30. Persoana a prins masina de ocazie spre Sieu, iar eu spre Baia Mare. Am urcat intr-un autoturism rosu. Soferul mi-a spus sa-mi pun centura de siguranta,ceea ce am si facut. Am pornit spre Baia Mare. In fata noastra era un taxiu de culoare deschisa. Soferul taxiului nu a semnalizat schimbarea directiei de mers, din cauza asta ne-am izbit. Soferii nu aveau viteza. Eu sunt pasagera din dreapta care am suferit contuzii, nu am permis de conducere si nici masina, nu puteam sa fiu soferita vinovata. Va rog sa corectati informatia aparuta pe data de 23.01.2016. Multumesc anticipat!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet