J. Balvin este recunoscut în întreaga lume datorită piesei „Tranquilla” și chiar a obținut un disc de platină pentru vânzările record din țara noastră.

Cei doi speră ca piesa lor să fie noul hit și chiar să le mai aducă un disc.
Piesa „Tranguilla” are 88 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar „Yo te lo dije” aproximativ 50 de milioane.

Tânărul spune că deși este foarte cunoscut în întreaga lume, nu se consideră o mare vedetă: „ "Nu mă simț ca un star, mama spunea că în ziua în care o să mă simt ca un star nu o să mai vorbească cu mine și nu vreau să o pierd pe mama din cauza succesului. Eu doar mă bucur de ceea ce fac. Singurul plan pe care îl am este foarte simpu: să cuceresc lumea, este un target simplu".

Inna și J. Balvin au filmat pentru noul videoclip, iar artista spune că: „pentru mine este unul din cele mai bune clipuri. O să o vedeți pe Inna în ipostază sexy și drăgălașa, în același timp. Sunt cadre în care colegii mei spun că arăt că o puștoaică de 17 ani, dar că sunt la fel de sexy cum este Monica Belluci la vârstă ei".

J. Balvin are o părere foarte bună despre artista din România și nu ezită să o laude: „ o respect, o iubesc, este foarte talentată. Este frumoasă în exterior, dar și în interior. Va fi o melodie extraordinară, va fi hitul verii în toată lumea".

Inna a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și