Întreaga scenă s-a petrecut pe strada Culturii din Baia Mare, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Mai multe echipaje de prim ajutor s-au deplasat imediat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului, starea acestuia fiind gravă. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre cum s-a petrecut incidentul. Vom reveni cu amănunte.

Conform IPJ Maramureş, băimăreanul, în vârstă de 34 de ani, a căzut în timp ce efectua reparaţii la acoperişul unui imobil de pe strada Culturii.

Primele concluzii relevă faptul că în timpul lucrătorilor acesta nu purta echipament de protecţie. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş pentru îngrijiri medicale.

Un cititor al site-ului ActualMM ne-a relatat cum s-a petrecut tragicul accident. Se pare că bărbatul, aflat la marginea acoperișului la momentul producerii incidentului, ar fi alunecat și s-a dezechilibrat. Din cauza faptului că acesta nu purta echipament de protecție și nu era asigurat corespunzător, nimic nu a putut opri căzătura.

„Eram în mașină, luam curba la semafor când l-am văzut cum a picat. A alunecat. Noroc că au fost mese și umbrele pentru ploaie sau ce erau alea. Dacă pica direct pe beton, nu cred că mai supraviețuia. M-am pus pe avarii și am fugit la el. Am încercat să vorbesc cu el, să îl țin treaz să nu leșine până vin medicii”, ne-a povestit cititorul.

Potrivit cititorului, bărbatul are acasă patru copii. Acesta se află în acest moment la spital, sub supravegherea medicilor. Vom reveni cu amănunte.

“Pacientul în vârstă de 34 de ani a suferit multiple fracturi de coloană vertebrală, dorsală, lombară şi de bazin. El este internat pe secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Baia Mare. Este stabil în acest moment, însă pronosticul este unul rezervat”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului, Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare.

Conform unor surse medicale, în urma căderii există pericolul să rămână imobilizat.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş s-a deplasat la faţa locului.

“Colegii noştri sunt acolo. Din primele informaţii, bărbatul executa lucrări de reparaţii la nivelul acoperişului. Lucrările au fost contractate de asociaţia de proprietari. Neavând relaţia salariat – angajator, încă nu ne putem exprima un punct de vedere. Colegii noştri vor discuta cu persoanele fizice şi cu conducerea asociaţiei de proprietari, după care vom putea trage concluzii”, a declarat pentru InfoMM.ro, Mircea Onea, purtătorul de cuvânt al ITM Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și