"Biletele pentru primul concert al celebrului violonist Andre Rieu în România (13 iunie 2015, Piața Constituției, București), puse în vânzare astăzi (miercuri — n.r.), la ora 9, 00, s-au vândut în numai 180 de minute. Andre Rieu anunță că noul concert are loc vineri, 12 iunie 2015. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim chiar din acest moment", informează un comunicat transmis AGERPRES de organizatori.

"Dragi fani din România, sunt copleșit de primirea călduroasă pe care mi-ați făcut-o ieri la sosirea mea la București pentru a anunța primul nostru concert în România. Ne-ați întâmpinat cu sufletul deschis și noi ne vom deschide inimile către voi. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții în iunie, în Piața Constituției, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans și romantism la lumina stelelor!", le-a transmis Andre Rieu fanilor săi din România.

Biletele pentru concertul de pe 12 iunie costă între 172 și 864 de lei, în funcție de categorie.

Pentru spectacolul sold-out din 13 iunie au fost vândute 12.500 de bilete, ceea ce reprezintă un record, se arată în același comunicat.

Andre Rieu va cânta alături de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra.

Rieu a mărturisit că decizia de a cânta la București a venit ca urmare a faptului că a întâlnit foarte mulți români la spectacolele sale.

"Este foarte scump să aducem totul aici. Ne ia cinci zile să ridicăm scena. Vă puteți imagina că este o excepție pentru România", a declarat Rieu, într-un interviu acordat AGERPRES, după ce a amintit că unul dintre spațiile vizate pentru un concert la București, în trecut, fusese un stadion de fotbal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și