La un an și jumătate după prima parte a acestei povestiri erotice a scriitoarei britanice E. L. James, al doilea episod va fi lansat în preajma Valentine`s Day, la 8 februarie 2017, informează Huffington Post.

În această continuare a „Fifty Shades of Grey” (Cincizeci de umbre ale lui Grey), protagoniștii Christian Grey (interpretat de Jamie Dornan) și Anastasia Steele (Dakota Johnson), care se despărțiseră, se vor reîntâlni și vor ajunge la un acord pe care aceasta din urmă nu îl va putea refuza.

Pentru filmarea „Fifty Shades Darker”, cei doi îndrăgostiți au trecut prin Paris, unde echipa de filmare a fost reperată anul trecut, în cartierele Opera Garnier și Luvru.

În ultimele săptămâni, nume noi au fost adăugate în distribuția filmului regizat de James Foley. Actrița Kim Bassinger va interpreta rolul Elenei Lincoln, cunoscută sub numele de doamna Robinson, în timp ce Arielle Kebbel o va întruchipa pe Gia Matteo, provocatoarea arhitectă angajată de Christian Grey pentru a-i construi casa.

În 2014, „Fifty Shades of Grey”, prima producție din această serie ecranizată de studioul Universal Pictures, a zguduit lumea cinematografică, înregistrând peste 100 de milioane de vizualizări într-o săptămână, amintește Le Figaro.

E. L. James este autoarea trilogiei de romane erotice „Cincizeci de umbre”, compusă din „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, „Cincizeci de umbre întunecate” și „Cincizeci de umbre descătușate”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și