Un cititor al www.vasiledale.ro a fost trezit din somn de urlete și strigăte venite din stradă. Imediat cititorul nostru a mers la geam și a filmat totul cu telefonul mobil.

Ce se vede pe imagini este greu de descris, este pur și simplu INCREDIBIL. O clientă din taxi este scoasă de pe bancheta din spate și aruncată pe carosabil. Apoi taximetristul închide ușa și vrea să plece. Femeia se ridică și sare la șofer. Cei doi se îmbrâncesc preț de secunde bune. Apoi șoferul dă să plece iarăşi. Femeia se duce ”glonț” spre ușa din spate a taxiului. ”Băi, nu sui în mașină!!” strigă șoferul. Se întoarce și o scoate din vehicul. Apoi blochează ușile.

Șoferul se duce din noi să urce la volan, iar femeia strigă: ”Atunci să îmi dai banii înapoi”! și începe să lovească cu pumnii în geamul portierei din spate dar și din față. Cu ușile blocate taximetristul demarează în trombă.

IPJ Maramureș a fost contactat de www.vasiledale.ro pentru a afla detalii despre acest incident, doar că nimeni nu a depus vreo plângere.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Urmare a apariției în mediul on-line a articolului de presă cu denumirea "EXCLUSIV LIVE VIDEO – BĂTAIE ÎNTRE UN TAXIMETRIST ȘI O CLIENTĂ ÎN PIAȚA REVOLUȚIEI DIN BAIA MARE", polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș urmează să efectueze verificări cu privire la aspectele sesizate în articol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și