Premierul Victor Ponta a fost prezent ieri, 6 noiembrie 2014, în vizită la Baia Mare, ocazie cu care a avut câteva întâlniri electorale, dar și o ședință cu șefii de organizații din județ.

În timp ce ședința cu șefii de organizații era în derulare, echipa de pază a premierului formată din SPP-iști și polițiști au observat mai multe grupări formate din câțiva zeci de membri ai organizațiilor de tineret ale PNL și PDL, care aveau intenția clară de a provoca scandal și de a-l huidui pe Victor Ponta la ieșirea acestuia din Sala Millennium, arată mondonews.ro.

Astfel, SPP-iștii împreună cu staff-ul de campanie al PSD au decis să anuleze declarațiile de presă ale lui Victor Ponta de la ieșire, premierul plecând direct cu un microbuz de la sală.

Situația putea escala și degenera în violențe, având în vedere că în fața Sălii Millennium erau prezenți mulți simpatizanți ai lui victor Ponta, care îl așteptau la ieșire.

Cei câțiva zeci de huiduitori auduși de către PNL Maramureș au scandat „Jos Ponta!” și „Ponta, Ponta, Baia Mare nu te vrea!”, conform ZiarMM.ro., stârnind reacția simpatizanților PSD, aflați în așteptarea lui Victor Ponta și scandând mesaje de susținere a lui Victor Ponta.

La sfârșitul ședinței, forțele de securitate formate din agenți SPP și ai Poliției Locale au acționat cu maxim profesionalism și eleganță, fiind astfel evitată izbucnirea de violențe între cele două tabere de susținători.

Citește și

loading...