Pompierii i-au extras din masina si transportat la spital. Toti trei prezentau halena alcoolica si desi soferul nu a fost grav ranit, a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest.

Cele trei persoane au fost preluate de doua echipaje ale SMURD si un echipaj al AMBULANTEI si au fost duse la spital. Pompierii militari au repus autoturismul pe roti si au dat cu apa peste rezervorul autoturismului pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. Martorii accidentului sustin ca in autoturism mirosea a bautura.

“Detasamentul de Pompieri Baia Mare a interenit pentru un accident rutier pe Bd Bucuresti din Baia Mare. Au fost trei victime. La sosirea noastra cele trei victime au fost scoase si preluate de medici si transportate la Spitalul Judetean. Am pus autoturismul pe roti si l-am deconectat de la baterie” plt. maj Sorin Indrecan.

“Conducatorul autoturismului Seat inmatriculat in Spania care circula pe bd Bucuresti din Baia Mare pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul autoturisului, a patruns pe trotuar unde a rupt un semafor pietonal si a intrat in coliziune cu un gard, dupa care s-a rasturnat. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane. Conducatorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest” agent sef adjunct Andrei Bonte, Biroul Rutier Baia Mare.

“Am fost solicitati pentru un accident rutier soldat cu trei victime. Ne-am deplasat la fata locului cu doua echipaje SMURD si un echipaj SAJ. S-au gasit trei victime in stare constienta, toate trei, cu afectiuni relativ minore, care au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare pentru tratament si si investigatii de specialitate” a declarat dr. Remus Negrutiu, SMURD Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și