Alexandra Cuc e numele iubitei sale şi a cunoscut-o acum cinci ani, pe o terasă la mare. ”Am stat de vorbă atunci, am discutat, mi-a plăcut de el că vorbea frumos, dar nu credeam că o să se lege nimic între noi”, povesteşte Alexandra. Originară din Baia Mare, ea era familiarizată cu meciurile de rugby, Baia Mare fiind campioana României. „Mergeam la meciuri, dar nu ştiam foarte bine regulile. Îmi plăcea însă atmosfera”, spune maramureşeanca. Alexandra este nepoata lui Sorin Cuc, cunoscutul handbalist care a jucat ani mulți la Minaur Baia Mare.

Lui Florin i s-au aprins călcîiele imediat ce a văzut-o. A sunat-o, a încercat să ţină legătura. „Îi răspundeam la telefon, dar doar aşa, mai mult din politeţe, pentru că se purta foarte frumos. Apoi, am fost acum patru ani la finala Cupei României dintre Baia Mare şi Timişoara. L-am revăzut pe teren, am vorbit iar după meci şi de atunci pot spune că sîntem împreună”, dezvăluie Alexandra.

Era programat pentru meciul cu Franța

imageResize (1)Alexandra e copleşită de gestul iubitului său, dar şi de valul de simpatie care îi înconjoară după ce a avut loc evenimentul. „E uluitor, nu credeam că voi trăi aşa ceva. Toată lumea se bucură pentru noi, am primit mesaje din Africa de Sud, Brazilia, Franţa”, povesteşte Alexandra. Tînăra băimăreancă mai face o dezvăluire. „Acum îmi dau seama că Florin a vrut să mă ceară de soţie după meciul cu Franţa, dar acolo nu am putut intra pe teren, din cauza securităţii. Şi acum am întîmpinat mari probleme, noroc cu o doamnă care a înţeles ce trebuia să se întîmple”, a declarat Alexandra.

Ea trăieşte acum în Bucureşti, unde a rămas după ce a terminat facultatea. Merge la meciurile iubitului său, în Divizia Naţională. „Am observat că îi dau multă încredere. A fost o dată cînd am întîrziat şi nu ştia ce se întîmplă. A pus un coleg să mă sune. După meci, mi-a spus că dacă ar fi avut telefonul la el, m-ar fi sunat de pe teren”. E dovada imensă de dragoste pe care i-a demonstrat-o Florin.

Și-a luat biletul acum un an

mona-2Alexandra e mîndră de „naţionala” României. „Sînt nişte băieţi deosebiţi. I-am cunoscut şi vreau să spun că sînt mîndră că sînt româncă, mîndră de echipa României. E incredibil cîtă solidaritate şi cîtă unitate degajă acest sport!”, spune Alexandra. A vrut să asiste la un meci al iubitului său, la Cupa Mondială, încă de acum patru ani.

„Turneul final a fost însă în Noua Zeelandă şi era prea departe. Aşa că am aranjat să ajung în Anglia. De un an de zile am cumpărat biletul de avion”. Acum plănuieşte cînd va fi nunta. „Nu am apucat să vorbesc prea mult cu Florin, pentru că au plecat la Leicester după meci, dar probabil că o vom face anul viitor”. Nu mai poate da înapoi, a spus «Yes, I Do!», pe Wembley, în faţa a 89.267 de spectatori!

Florin Surugiu, 29 de ani, a început rugbyul încă de la vîrsta de 8 ani. Cariera lui este legată de clubul Olimpia Bucureşti. Nu este un transformer de meserie, aşa cum sînt foarte mulţi mijlocaşi la grămadă, însă disponibilitatea sa la joc influenţează foarte mult evoluţia echipei pentru care activează. A debutat în 2008 în echipa naţională, la o partidă de la IRB Nations Cup cu Uruguay, iar trei ani mai tîrziu a fost inclus în lotul pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă. Îşi doreşte să ajungă la o echipă dintr-un campionat puternic, pentru a încerca o experienţă nouă.

Florin a adunat la echipa naţională 53 de selecții şi a marcat 20 de puncte (4 eseuri)

„Sunt foarte fericit că am făcut acest pas. Le mulţumesc colegilor, tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au ajutat să duc la capăt această surpriză”, a spus el.

Romania player proposes to girlfriend after Ireland match

TAKE A KNEE: Romania's Florin Surugiu takes to the Wembley turf to propose to his girlfriend after their match with Ireland earlier today! Congratulations Florin!!

Posted by Rugby World Cup on Sunday, September 27, 2015

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și