”Vreau să vă spun că mă întorc de la Cluj unde am fost în vizită la un domn procuror. Un domn procuror care ieri dimineață mi-a trimis o echipă de agenți să îmi percheziționeze casă. Să îmi caute niște așa-zise documente care m-ar învinovăți de una sau alta. Astăzi am fost foarte curios să aflu cine îmi caută să îmi facă probleme, să îmi deschidă dosare de orice natură și de ce. Și rezultatul a fost exact ceea ce am bănuit: este un dosar nou pornit de către Primăria Borșa” a spus Tony Mihali.

Așadar, ieri mascații au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul fostului primar Tony Mihali. Conform informațiilor noastre dosarul penal în care ar fi vizat fostul edil ar fi fost deschis în anul 2019 și infracțiunile ar fi cele de trafic de influență și luare de mită, precizează vasiledale.ro

Aceleași surse precizează faptul că ieri mascații ar fi căutat angajamentul pe care acesta îl semnase cu reprezentanții Composesoratului Borșa în care aceștia urmau să fie puși în posesie cu 27.000 hectare de pădure, suprafață care au câștigat-o în instanță la momentul respectiv.

Aceleași surse mai precizează că nu ar fi singura speță aflată în atenția anchetarilor. Se pare că fostul primar Tony Mihali ar mai avea și câteva citații de la instanță către primărie în diverse procese de retrocedare păduri pe care acesta le-ar fi scris și semnat că nu se instituția pe care o conduce (la momentul respectiv) nu face nicio întâmpinare. Mai exact ar fi vorba de 14 ari teren în centrul orașului (kilometru zero), lângă Casa de Cultură, și 137 hectare de pădure în zona Șesuri.

Noi așteptăm și o poziție oficială din partea fostului edil de Borșa. Nu de alta, dar a anunțat că este foarte posibil să candideze din nou la alegerile locale pentru funcția de primar al orașului Borșa.

Dar până atunci, urmăriți imaginile video postate de acesta pe o rețea de socializare.Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și