Borșeanul spune că a sunat la 112 în jurul orei 15.00 și a cerut ajutorul poliției, doar că unul dintre polițiștii sosiți la fața locului nu a făcut nimic concret pentru a-l ajuta. Ba mai mult, spune omul, el a fost cel sancționat contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publicii, acuzând că polițiștii din zonă sunt mână în mână cu infractorii.

”Recunosc că m-am enervat și l-am înjurat! Îmi este nepot, dar face lucruri necurate”

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă arată fără echivoc cum șoferul bolidului de lux demarează în trombă de pe partea stângă a șoselei, se îndreaptă spre bărbatul care trecea drumul și se îndrepta spre el, trece la câțiva centimetri de picioarele borșeanului care sare din fața mașinii.

”Totul a început săptămâna trecută când fiul meu a fost amenințat cu moartea de acest individ. Acest individ mi neam. E nepot de-al meu. Dar s-a băgat cu alții și numai rele fac. Vând droguri din ce se vorbește pe aici. Mi-a amenințat copilul că îl omoară, că îl bagă în spital. Eu eram dus la serviciu în Sălaj, cu camionul. Am venit acasă la Borșa și am vrut să îl treb ce are cu fiul meu care lucrează la o firmă de distribuție. I-am spus că lucrează doar de trei zile. Și nepotul îl acuza că i-a zgâriat mașina acum trei săptămâni. A început să mă înjure la telefon, să mă amenințe că îmi dă foc, că îmi bagă în spital familia. Ieri l-am văzut parcat la un restaurant și am vrut să mă duc să discut cu el, să văd ce are cu familia. Dacă era bărbat stătea și discutam față în față ca oamenii. Nu a făcut asta. Când m-a văzut a urcat la volan și a venit cu mașina spre mine intenționând să mă calce.

Atunci am sunat la 112 și am cerut ajutor. A venit un echipaj de poliție numai că nu m-au ajutat. Din contră mi-au spus că o să mă amendeze că i-am deranjat. Sunt mână în mână cu infractorii. Toată lumea știe cu ce se ocupă nepotul care a vrut să mă lovească cu mașina. Numai că nimeni nu face nimic. L-au adus și pe el la audieri. Recunosc că l-am înjurat. Ce om nu își iese din minți când îi este amenințată familia? Atunci mi-a spus polițistul că o să mă amendeze că i-am deranjat. Cum i-am spus și nepotului: dacă este bărbat hai ca Pintea să o facem parte în parte, nu te tot ascunde ca domnișoarele la telefon. Și eu am făcut multe la viața mea, am plătit pentru ele. M-am hotărât că este destul. M-am cumințit și îmi văd de treaba mea. Sper ca Dumnezeu să mă ierte pentru păcatele făcute în tinerețe” ne-a declarat în exculisivitate borșeanul.

IPJ Maramureș a confirmat incidentul și a precizat că ambii bărbați au fost sancționați contravențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și