Prezentându-se drept JB Bullet, artistul se adresează direct teroriștilor care au ucis la Paris, pe 7 ianuarie, 12 ziariști într-un atac împotriva unui ziar satiric. "Nu mă tem de tine, extremistule care i-ai doborât pe jurnaliștii noștri, tu crezi că poți fi considerat cruciat ucigându-ne gardienii păcii ?", se spune în versurile piesei care are deja 6,5 milioane de vizualizări pe internet, peste 150.000 de like-uri și circa 12.000 de comentarii. Iar aceste cifre sunt în continuă creștere.

JB Bulett arată că nu obișnuiește să promoveze cântece de protest, videoclipurile sale fiind, după propria apreciere, foarte obișnuite și din categoria muzicii lejere, însă evenimentul tragic de la Paris i-a insuflat curajul de a scrie acest text pe muzica lui Renaud în seara zilei atentatului, înainte de a se derula imaginile șocante pe care le-au difuzat televiziunile, mai scrie nouvelobs.com.

Autorul cântecului, care poate fi descărcat la adresa https://mega.co.nz/#!HQFGjJDA!9ngm4DJ, a făcut un apel la solidaritate, la dreptate și a avertizat asupra nevoii de a-i pedepsi pe cei vinovați astfel încât astfel de lucruri să nu se mai întâmple niciodată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și