După incident, individul a abandonat maşina şi a fugit. Copiii au fost găsiţi într-o casă, iar bărbatul, la scurt timp, într-o livadă. Poliţiştii au descoperit că fetiţa era rănită de un glonţ, la un picior, şi i-au acordat imediat primul ajutor.

O salvare a dus-o la Vişeu, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean din Baia Mare, acolo unde a venit şi mama micuţei.

Tânăra mamă plângea şi a spus că îi va da în judecată pe poliţişti: “Au tras cu glonţul în maşină şi au dat peste copilă. Copiii au stat la mama, am zis să vină acasă. Şi fratele meu minor a luat un şofer cu permis şi Jeep-ul nu era înmatriculat. Când au văzut că poliţia vine peste ei, s-au speriat şi au fugit. Au tras cu gloanţele şi nu se opreau. Şoferul era prietenul fratelui meu. A fugit că nu era maşina înmatriculată, nu avea acte. Maşina e peste tot lovită de gloanţe. Să îi las aşa? îi dau în judecată. Dacă îmi omora copilul!? Zice că nu o doare nimic, nu am văzut piciorul, că e pansat. Mi-au zis la Vişeu că nu este grav”.

În maşină, în afara fetiţei de 7 ani, rănită, se mai afla sora ei de 5 ani şi unchiul lor, 16 ani.

Din spusele mamei şi ale altor martori, şapte gloanţe au atins maşina în care au tras poliţiştii. Cele două fetiţe se aflau pe bancheta din spate a automobilului.

Șoferul in varsta de 23 de ani, a fost internat la spital in vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet