Takee 1 este un smartphone construit în jurul unui ecran full HD de 5,5 inci. Are o cameră principală de 13 megapixeli cu f/2.0. Partea de procesare este asigurată de un octa-core de la Mediatek, MT6592T. Are 32 GB memorie internă şi o baterie de 2.500 mAh, difuzoare puternice stereo.

În ceea ce priveşte designul, producătorul se laudă cu folosirea unei noi tehnologii de tăiere 3D de precizie foarte mare. Aparatul va fi disponibil pe alb, negru şi auriu. Nu se ştie exact dacă varianta din urmă va fi placată cu aur de 18 karate sau va fi realizată integral din aur de 18 karate. Încă nu se cunoaşte un preţ oficial pentru el.

Cât despre holograme, lucrurile nu sunt chiar atât de revoluţionare. Obiectele 3D care vor părea că plutesc în faţa ecranului, la o anumită distanţă, de fapt, vor fi afişate pe ecran. Prin intermediul unui joc de perspectivă, creat prin două camere care urmăresc poziţia ochilor, impresia va fi că vă uitați la o hologramă.

Pentru a stabili ce poate fi afişat în spaţiu, Takee 1 e capabil să scaneze obiecte în 3D dimensiuni care mai târziu pot fi reproduse prin intermediul unei imprimante 3D.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!