Două ore de aplauze! Oameni zâmbitori şi atmosferă incendiară în faţa Casei Poporului! A fost show-ul anului. Robbie Williams a urcat pentru prima dată pe o scenă din România. În faţa sa, zeci de mii de fani.

"A fost superb! O să mai venim şi data viitoare! Mă aşteptam la un show de zile mari, dar a fost peste aşteptări. Dacă mai vine, eu sunt aici", a declarat una dintre fanele artistului.

Robbie Williams a ţinut publicul cu sufletul la gură de la început până la final. Mărturisește că nu se aștepta la o asemenea primire. "M-am temut! N-am ştiut că sunt atât de mulţi oameni care vor să vadă spectacolul. Sper că v-aţi bucurat", a spus cântăreţul.

Iar publicul român i-a arătat cât de mult îl iubește și cât de bine îi cunoaşte piesele. Fanii au cântat cu Robbie Williams, vers cu vers.

Printre fanii lui Robbie Williams se numără şi Carmen Iohannis. Prima Doamnă a fost fotografiată zâmbitoare, în mijlocul prietenilor, cu puţin timp înainte ca artistul să urce pe scenă.

Concertul a făcut parte din turneul "Let me entertain you", iar la întreaga producție, desfășurată pe o scenă de aproape 60 de metri, au lucrat nu mai puțin de 300 de membri ai staff-ului și 150 de mașiniști. 600 de agenți de securitate s-au asigurat că show-ul se desfășoară fără probleme.

După concert, Robbie Williams s-a retras la hotelul de lux din centrul Bucureştiului, acolo unde a fost cazat. Show-ul de vineri seară i-a adus un venit uriaş, de un milion și jumătate de euro. Britanicul are o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și