Unul dintre trailerele pe care se afla un tanc a ieșit în afara părții carosabile și a rămas imobilizat, după ce șoferul ucrainean nu s-a încadrat corespunzător.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la intersecția dintre DN1H și DN 1G, în apropierea localității Surduc, județul Sălaj, un transport agabaritic a ieșit în afara părții carosabile, rămânând imobilizat. Nu sunt persoane rănite, încărcătura nu a fost avariată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore”, a anunțat, marți, 2 august, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Tancurile au ajuns în Ucraina prin vama Halmeu

După ce s-a pus în mișcare, transportul cu tehnică militară a trecut prin vama Halmeu, în Ucraina. „În această dimineață, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile la intersecția Drumul Național 1G cu Drumul Național 1H, din județul Sălaj”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj, potrivit Observator.

„Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic și era condus de un cetățean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier”, a mai declarat IPJ Sălaj.

Traficul a fost restricționat până la repunerea semiremorcii pe partea carosabilă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet