Cristina Bălan este fosta solistă a trupei Impact şi a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, aceasta a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD.

De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. În această perioadă, şi-a dedicat timpul creşterii celor doi băieţei, dar spune că nu poate să renunţe la pasiunea sa pentru muzică. Acesta este motivul pentru care a decis să participe la "Vocea României".

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga s-au duelat în finala din acest sezon al show-ului Vocea României.

Clasamentul final a fost: pe locul patru - Michel Kotcha, pe locul trei - Tobi Ibitoye, pe locul doi - Tomi Weissbuch, iar pe primul loc – Cristina Bălan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet