Ce spune Alexandra Rus despre acest scandal mediatic care s-a iscat?

“Nu am ce să comentez pe acest subiect. Sunt nişte poze făcute exact la distracţie cu prietenele mele. Nu înţeleg de ce a ajuns toată chestia şi au atacat în domnul deputat. Amendamentul în privinţa căsătoriei nu ştiu ce legătură ar avea cu mine. Eu am o relaţie de 4 ani şi scrie asta şi pe facebook, dar ciudat că presa nu s-a uitat. Nu am de gând să mă căsătoresc niciodată cu o femeie. Nu ştiu ce să zic, sunt nişte chestii ieftine…

Nu are legătură viaţa mea privată cu ceea ce fac eu pentru sediul PNL. Pentru că eu deocamdată nu sunt angajata cabinetului parlamentar şi nici nu ştiu dacă o să fiu. Sau…ce să zic… Eu lucrez pentru sediul PNL şi nu văd de ce s-a ajuns că lucrez pentru cabinetul parlamentar.

Nu cred că pozele mi-ar afecta locul de muncă. Nu văd de ce. E una ce fac la locul de muncă şi alta cum mă distrez”, a declarat Alexandra Rus..

A comentat şi acea replică legată de Elena Udrea: “Chiar mi-ar plăcea să ajung ca şi Elena Udrea. Nu vă supăraţi, dar e o persoană importantă în politica României şi de la mine toată admiraţia”.

Citește și