La punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmației, dar și la celelalte puncte de frontieră cu ucrainenii, deocamdată este liniște, conform informațiilor furnizate, pentru ziarmm.ro, de către Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației. Cat va dura această liniște, rămane de văzut.

Vă reamintim că în această dimineață Rusia a decis să atace Ucraina, un conflict care ar putea duce la un al Treilea Război Mondial. Ucrainenii din zonele vizate de ruși deja au început să facă provizii, oamenii își alimentează mașinile cu combustibil, iar peste tot domnește spaima.

Teofil Ivanciuc spune: „În urmă cu câteva zeci de minute, aeroportul din Ivano- Frankivsk, aflat la distanța de 200 km față de Maramureș, a fost lovit de cel puțin o rachetă de croazieră rusească, alte lovituri fiind raportate în regiunile vestice Vijnița, Volynia, dar și la Odessa”.

VIDEO: Deocamdată este liniște la frontiera Maramureșului cu Ucraina - Aeroportul din Ivano-Frankivsk, situat la 200 km de Maramureș a fost lovit de rachete

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și