Mobilizarea facebook a fost generală și în timp record autorul furtului a ajuns iarăși în mâinile polițiștilor.

În această seară suspectul a fost reținut de polițiștii băimăreni și a fost dus la audieri iar telefonul furat a fost recuperat, urmând să fie redat părții păgubite.

Aceasta a depus plângere la poliție apoi a postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. În scurt timp mesajele au început să vină.

Din câte se pare, suspectul principal este din Sighetu Marmației, recent eliberat din Penitenciarul Gherla. Acolo fusese închis tot pentru furt calificat.

Trebuie spus că individul a participat la un concurs organizat la nivelul Penitenciarului: “Deținuții au Talent!”. Talentul sigheteanului a fost acela că în trei minute putea să își scoată orice cătușe de la mâini sau picioare. Se spune că în timpul respectivului concurs din pușcărie, sigheteanul a fost legat cu cătușe și trei lanțuri, iar în trei minute s-a descotorosit de ele. Mai mult, prin pușcărie s-ar fi lăudat că în timpul pe care l-a petrecut prin Londra ar fi comis mai multe fapte.

Acesta s-ar fi lăudat că el ar fi fost suspect într-un act de terorism. Le-ar fi povestit celorlalți deținuți cum a aruncat în aer un bancomat, pus fiind de alte persoane și cum nu a fost niciodată dovedit. De menționat este și faptul că ceilalți deținuți nu îl prea credeau pentru că o persoană lăudăroasă. Singurul lucru notabil de acolo și care nu a vrut să îl explice nimănui a fost modul rapid în care scăpa de cătușe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet