Cei doi barbati, de 30 respectiv 50 de ani, ambii angajati ai unei firme din Baia Mare, efectuau lucrari de intretinere la instalatiile de curent din curtea Uzinei Electrice. Acestia se aflau in cosul unei macarale, moment in care zeci de mii de volti au trecut prin corpurile celor doi, aruncandu-i la pamant.

In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta doua ambulante de la Dej, o autospeciala de descarcerare a pompierilor, dar si mai multe echipaje de politie. Daca barbatul de 30 de ani a scapat cu viata si si-a revenit in scurt timp, fiind transportat la spital, deoarece suferise arsuri la picioare, colegul sau de 50 de ani nu a mai putut fi salvat. Medicii de pe ambulanta l-au reususcitat minute in sir, dar din pacate, barbatul din Miresu Mare, judetul Maramures, a fost declarat decedat.

Criminalistii au impanzit zona si au efectuat cercetari, urmand ca o ancheta sa fie deschisa si de catre cei de la ITM, deoarece incidentul s-a produs in timp ce muncitorii se aflau la serviciu. Din cauza acestui incident, mare parte din oras a ramas zeci de minute fara energie electrica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și