Şoferii au fost au fost amendaţi cu câte 20.000 de lei. Unul dintre soferi a fost surprins când făcea slalom cu un autoturism de teren printre turiştii aflaţi pe plajă şi alerga un câine speriat. Oamenii legii fac acum cercetări şi într-un al treilea caz, după ce o mașină a intrat pe nisip în Năvodari, în zona unui hotel, transmite B1 TV.

Polițiștii din Constanţa i-au amendat cu câte 20.000 de lei pe cei doi şoferi care au intrat cu maşinile pe plajele din Mamaia şi Vama Veche Ambii bărbați sunt turiști din București.

Totodată, oamenii legii fac cercetări într-un al treilea caz, după ce o mașină a intrat pe nisip în Năvodari, în zona unui hotel.

Imaginile surprinse cu ajutorul unei drone îl arata pe unul dintre şoferii tupeişti în timp ce conducea cu viteza nu doar pe plaja, ci si prin apa marii.
Celui care s-a aflat la volan nu i-a pasat nicio secunda de turistii care se plimbau în zona. Nici patrupede n-au scapat de tupeul ooferului grabit.

„Cocalarul cu Land Rover”, aşa cum l-au numit internauţii, s-a plimbat nestingherit după ce proprietarii plajelor şi autorităţile s-au străduit să cureţe zona pentru minivacanţa de Paşte.După ce s-a săturat de plimbare, şoferul s-a grăit să ajungă înapoi în parcarea clubului de fiţe de unde şi plecase.

Celalat sofer a venit cu rulota in Vama Veche, iar in zorii zilei, nu se stie cum, autoturismul lui a ajuns in mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet