O inregistrare aparuta pe un site de specialitate face furori. Soferul unui autoturism Toyota, pe un carosabil umed, conduce in mare viteza pe serpentinele din pasul Mesteacan. Un “admirator” ii filmeaza faptele de eroism. Sectorul de drum pe care a fost realizata filmarea apartine judetului Salaj, mai exact Postului de Politie Rutiera Ileanda. Stiu toti soferii ca in zona respectiva spre exemplu aparatul radar il gasesti in trei locuri: Ileanda, Glod sau Barsaul Mare.

La “panda” bineinteles, nicidecum in alte zone ale DN1C. De mentionat este faptul ca imaginile par a fi inregistrate in momentul in care sectorul de drum era reparat dupa ce se surpase drumul la scurt timp dupa reabilitare (2013). Pe o pagina de profil sunt postate mai multe imagini video filmate pe DN1C Baia Mare – Dej (carosabil uscat), dar si pe DN18 in pasul Gutai.

De la reabilitarea drumului european in zona Pasului Mesteacan s-au produs numeroase evenimente rutiere. Unul dintre ele soldat cu moartea unui motociclist. Se vorbea la vremea respectiva ca acesta ar fi condus cu viteza iar intr-o curba deosebit de periculoasa a intrat in parapetul de protectie si a decedat.

Un alt eveniment rutier s-a produs chiar sub ochii politistilor, in aceeasi zona. Un sofer care a accelerat intr-o curba s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet