Poliţiştii de frontiera din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, au demarat o activitate de monitorizare a unor persoane, de pe raza judeţului Maramureş, despre care se deţineau informaţii ca se ocupau cu contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineana.

Astfel, ieri, 17 iunie 2014, în baza autorizaţiei de percheziţie emisă de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră au descins la domiciliul cetăţeanului român, Boris S. de 45 de ani, domiciliat în localitatea Rona de Sus, judeţul Maramureş. În urma percheziției, au fost descoperite două colete și două genți care conțineau cantitatea de 1.245 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 11.000 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, la domiciliul acestuia au mai fost descoperite aproximativ 97 grame fragmente vegetale care au reacționat pozitiv la testul pentru canabis și 9 grame de substanță maronie care a reacționat pozitiv la testul pentru hașiș. Cantitatea de substanțe interzise a fost predată polițiștilor din cadrul SCCO Maramureș - BCCO Cluj în vederea continuării cercetărilor și a efectuării expertizei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet