Vroia să se întoarcă la tatăl fetiței. Acum familia maramureșencei nu știe cum va face rost de 4.000 de euro pentru a putea repatria trupul fetei pentru a o putea înmormanta creștinește.

Ana Maria (23 ani), din satul Frâncenii Boiului, comuna Boiu Mare, a fost împuşcată mortal de prietenul ei italian, de profesie camionagiu. Crima a avut loc în 26 octombrie, la Niscemi, în provincia Caltanissetta din Sicilia. Italianul de 54 de ani a împușcat-o pe tânără din gelozie, pentru că aceasta dorea să-l părăsească și să se întoarcă la tatăl fetiței. Pur și simplu, individul a executat-o cu șapte gloanțe în casa unei prietene, tot românce, apoi a fugit cu pistolul în mână pe străzi scrie gazetaromaneasca.com. Orbit de furie, a scos din buzunar un pistol şi a tras către femeie 7 gloanţe care au lovit-o la cap şi în alte părţi ale corpului. Bărbatul, divorțat și tatăl a doi copii, s-a predat poliției și și-a recunsocut fapta.

La Francenii Boiului, familia fetei este disperată. Au primit vestea morții fiicei lor în cursul zilei de ieri. Sunt o familie de oameni simplu, fără posibilități financiare deosebite. Nu știu cum vor reuși să adune 4.000 de euro pentru a aduce în țară sicriul cu trupul Anei. „A fost acasă acum doi ani de zile. Fetița avea trei luni de zile. În 20 octombrie ne-a sunat pentru că era ziua tatălui ei vitreg. A vrut să îl felicite. Ieri am aflat ce s-a întâmplat. Ne-a sunat tatăl fetiței. Nu știm tare multe detalii. Știm doar că au împușcat-o” a povestit Iuliana Hosu, mama tinerei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și