Gheorge Ştefan "Pinalti" a părăsit după şase luni arestul Penitenciarului Rahova, de miercuri el fiind plasat în arest la domiciliu. La ieşirea din penitenciar, fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, a spus: "Nu mai fac politică în viaţa mea. Să ştiţi că viaţa la primărie este cea mai grea. Nu am să-i reproşez nimanui nimic. Îmi reproşez că am intrat în politică, că am candidat la primărie, că am intrat într-un anumit sistem, care m-a dus la închisoare. Este o maximă la noi, că ce nu te omoară te întăreşte dar vă spun cu siguranţă că "beciul domnesc" te înmoaie şi, oricum, nu ieşi tare de acolo".

Gheorghe Ştefan a dezminiţit că a făcut vreun denunţ, însă a afirmat că la campania prezidenţială din anul 2009, a lui Traian Băsescu, au existat două sedii de campanie. "Există o vorbă "Oameni mulţi, bărbaţi puţini", dar reciproca e şi mai adevarată "bărbaţi mulţi, oameni puţini". Îmi pare rău că am avut încredere în unii oameni şi nu i-am apreciat cum se cuvine pe alţii", a mai spus Gheroghe Ştefan.

Gheorghe Ștefan se afla în arest din 29 octombrie 2014. El a fost trimis în judecată pe 23 martie, alături de fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru și Dorin Cocoș, pentru fapte de corupție în dosarul Microsoft.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet