Deși cu privirea ei permanent morocănoasă, felina nu poate fi considerată drăguță, ea a devenit imaginea internațională a numeroase produse și i-a adus o avere uriașă stăpânei sale.

"Am putut renunța la slujba mea de chelneriță la câteva zile după prima sa apariție pe rețelele de socializare, iar de atunci telefonul nu s-a mai oprit", povestește proprietara lui Grumpy, Tabatha Bundesen, din Morristown, statul american Arizona.

Câștigurile aduse de Grumpy — care își datorează privirea permanent încruntată faptului că s-a născut cu nanism și prognatism — le-au eclipsat pe cele ale multora dintre cele mai mari nume de la Hollywood, cum ar fi Gwyneth Paltrow, care, potrivit revistei Forbes, a câștigat cu puțin peste 15 milioane de dolari anul trecut.

Pisica a devenit un superstar pe internet după ce fratele proprietarei a postat online o fotografie cu aceasta. În prezent, Grumpy Cat are 521.000 de fani pe Instagram și 255.000 pe Twitter și a apărut pe coperta unor faimoase publicații ca Wall Street Journal și New York Magazine.


Cu numele ei s-au lansat cărți, iar curând își va face debutul pe marele ecran în filmul "Grumpy Cat`s Worst Christmas Ever" (Cel mai prost Crăciun al lui Grumpy Cat), al cărui subiect poate fi descris ca o combinație între "Home Alone" ("Singur acasă") și "Die Hard" (Greu de ucis).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și