Patru bărbați, aflați probabil într-o exploatare forestieră, se filmează în timp ce scot patru ursuleți din bârlog, îi aruncă în zăpadă și îi manipulează brutal pentru a le identifica genul.

Imaginile au fost făcute publice de asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle - Animal Rescue, care a postat filmarea pe Facebook, susținând că a fost făcută în județul Neamț.

"Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă! Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali - ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs.

Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranță in Neamț. Bănuim că azi", a transmis, pe Facebook, asociația Casa lui Patrocle - Animal Rescue.

În imagini se observă cum indivizii aruncă puii în zăpadă, apoi îi ridică brutal pentru a afla dacă sunt femele sau masculi. Porivit sursei citate, nu se știe ce s-a întâmplat cu animalele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet