Monitorul de Suceava scrie că un bărbat care, după cum vorbește, ar fi maramureșean, se apropie de cei doi cerbi și constată că i-a împușcat pe ambii. Bărbatul spune că nu trebuia poate să îi împuște pe ambii, ”dar stăteau prea fain, dă-i în p… mea”. Filmarea se termină când cel care filmează îi spune celui cel care îl însoțește să le taie grumazul celor doi cerbi.

„După accent, cel care vorbește este maramureșean. Se bănuiește că ar fi vorba de localnici din Borșa, județul Maramureș, cunoscuți cu astfel de preocupări, care ar fi putut împușca cei doi cerbi fie în zona lor, dar mai ales în zona Cârlibaba din județul Suceava, unde vin adesea la braconat.

Polițiștii au intrat pe fir și încearcă să dea de prima sursă a imaginilor, care ar trebui să ofere detalii, pentru a se stabili unde s-a petrecut vânătoarea care pare a fi ilegală și cine a participat la ea”, scriu jurnalistii de la Monitorul de Suceava.

VIDEO - Imagini şocante cu doi cerbi care agonizează după ce-au fost împuşcaţi. Faptașii sunt bănuiți că ar fi din Borșa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet