Un microbuz și un autoturism s-au izbit violent marți de dimineață în localitatea vrânceană Bolotești, iar momentul impactului a fost surprins de două camere de supraveghere. Ambii șoferi au murit și din imagini se poate stabili și dinamica accidentului. Practic, se observă cum ambele mașini intră pe contrasens.

Autoturismul Fiat condus de un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens primul și se observă cum șoferul microbuzului, văzând manevra intră din sens opus peste banda mediană a șoselei, cu intenția de a evita tamponarea. Numai că șoferul autoturismului revine pe banda lui și după câteva fracțiuni de secundă mașinile se ciocnesc violent.

La volanul microbuzului în care se aflau 13 persoane, inclusiv un copil de 4 ani, se afla un șofer de 58 de ani, Aurel Proca, consilier local la primăria Vizantea Livezi.

Planul Roşu de intervenţie a fost activat, marţi dimineaţa, în judeţul Vrancea. Un microbuz şi o maşină s-au ciocnit, la faţa locului fiind trimise 11 autospeciale, dar şi elicopterul SMURD, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Șoferii celor două autovehicule au murit pe loc, alte 11 persoane, printre care și un copil de 4 ani, fiind rănite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și