Trenul oferă numai locuri pe scaune/vagoane de dormit, aer condiționat, acces la curent electric și internet pentru gadget-uri, precum și posibilitatea de a comanda diverse produse alimentare.

Pe distanțe lungi (Arad – Sighisoara – Brasov – Bucuresti Nord) se poate opta pentru o cabină de dormit sigle de lux, la tariful de 160 de lei, repectiv 80 de lei pentru o cabină cu două paturi.

Din luna aprilie a acestui an, ASTRA TRANS CARPATIC va mai asigura transportul de calatori pe relatiile: Bucuresti – Titu, Arad-Timisoara, Timisoara – Baia Mare, Bucuresti-Bacau, Bucuresti – Constanta, pentru toate relatiile si retur. (sursa informatiilor si fotografiilor – observatorulph.ro.)

CFR moare încet, dar sigur

Compania Căile Ferate Române intenționează ca de la luna viitoare să desființeze mai multe curse de la nivelul întregii tări. Ar fi vorba de destinaţiile nerentabile, cu puţini călători.

De la 1 martie 2018, în toată țara, vor dispărea 97 de curse, unele permanent, altele urmând doar să își modifice orarul de mers, adică să nu mai circule în zilele de sărbătoare și în timpul weekendului. Și numărul trenurilor care circulă prin județul Maramureș va fi mai mic din luna martie, urmând ca trenul care circulă pe ruta Baia Mare – Satu Mare şi retur să fie scos din circulaţie în zilele de sâmbătă.

Din decembrie 2017 prin Maramureș nu mai circula trenul care face legătura directă cu Timișoara, trenul de sezon estival Sighet – Mangalia și nu va mai circula în zilele lucrătoare trenul Sighet – Cluj-Napoca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet