Săptămâna viitoare, pe 1 martie, urma să își sărbătorească ziua de naștere când ar fi împlinit 25 de ani.

El a fost găsit de alți colegi maramureșeni spânzurat de o grindă din apartamentul în care locuia. Au încercat să îl resusciteaze până la sosirea echipajelor medicale ale Ambulanței din Dortmund. Din păcate, cu toate eforturile depuse de medici, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Ancheta a fost preluat de Poliția din Dortmund care a găsit lângă cadavrul un bilet de adio pe care tânărul l-a scris în limba română. Vă prezentăm pasaje din acesta, avertizându-vă că acestea sunt șocante: ” M-am sinucis și nu e vina nimănui. E numai vina mea. Vreau să mă împotrivesc destinului a cărui singur deznodământ e moartea, dar va fi la alegerea mea cum și când. Eu azi m-am spânzurat. (…) Nu e din cauza războiului, nu e pentru treburi lumești, ci e pentru că nu cred în Dumnezeu. Care este diferența dacă mor azi și nu mâine? E tot același lucru (…) Scuze mamei mele, cât și bunicii mele. Adios mother f****rs!!!”

Pe de alte parte, cititorii noștri ne-au transmis faptul că singurătatea din străinătate dar și faptul că părinții lui ar fi divorțat l-ar fi afectat foarte mult.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și