Acuzațiile sunt extrem de grave: agresiune sexuală, hărțuire sexuală și abuz de autoritate. Astăzi vă prezentăm un prim episod din acest uriaș scandal la nivel înalt.

Una dintre fostele angajate care și-a dat demisia a făcut plângere penală și a povestit cu lux de amănunte traumele la care a fost supusă în data de 23 septembrie 2022.

Ce se spune în Plangerea Penală

Spicuim din plângerea penală pe care angajata Jandarmeria Maramureș a făcut-o pe numele inspectorului șef.

”În data de 23 septembrie 2022 în jurul orei 12, inspectorul șef Florișteanu Petru Marcel mi-a ordonat telefonic (fiind apelată de acesta pe telefonul fix din birou) să mă prezint în biroul său, fără a-mi comunica motivul. Am mers la biroul său unde acesta era singur și fuma nervos. Mi-a adresat mai multe întrebări despre activitatea profesională a doamnei căpitan (…).

În cadrul discuțiilor purtate, inspectorul șef mi-a cerut să nu am încredere în șefa mea (…). În timpul discuțiilor care au durat aproximativ 10-15 minute, Florișteanu Petru a venit lângă mine, m-a înhățat de mijloc cu o mână, cu cealaltă m-a luat de față și m-a tras cu forța înspre dânsul cu intenția de a mă săruta pe gură. În acel moment l-am lovit ca un act instinctiv de autoapărare șocată fiind, peste față cu mâna și l-am întrebat cum își permite să facă acest lucru.

Vizibil surprins de reacția mea de autoapărare s-a dus înapoi spre scaunul dânsului începând să mă amenințe. I-am spus că voi reclama faptele sale, dar acesta a afirmat: Mă doare în… ! Poți să spui oricui vrei tu… este cuvânt tău împotriva cuvântului meu.În timp ce ieșea din biroul său a afirmat: să-i spui lui (…) că am vrut să ți-o trag iar (…) că te-am întrebat de mobilă și apoi a strigat să nu am încredere în (…).

Citește tot articolul pe baiamaretv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și