„E o poveste bună. Australian Open, tenis, Simona, Tecău. Puțini români, dar acolo sunt. Din nefericire, Australia trece printr-o problemă enormă. Cea mai mare catastrofă naturală a ultimilor zeci și zeci de ani. Iar noi, cei care am fost acolo, cei care am jucat acolo, suntem altături de ei”, arată Țiriac, într-o înregistrare video postată pe YouTube pe contul Australian Open Heart.

„Focul continuă, Australia are nevoie de ajutor. Fundația Țiriac a donat încă 100.000 de dolari tenisului australian, care o să folosească 100% din acești bani în acest scop, de a ajuta victimele. Eu servesc această minge, astăzi, Simonei, la Melbourne, care, dacă dorește să doneze, se alătură Fundației Țiriac.

Australia are nevoie de ajutor. Hai să fim o inimă”, mai spune Țiriac.

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat astăzi în turul al treilea de la Australian Open, după ce a învins-o rapid pe britanica Harriet Dart, locul 173 WTA, scor 6-2, 6-4. În faza următoare o va avea ca adversară pe Yulia Putintseva.

Simona Halep a spus că i-a promis antrenorului Darren Cahill că va dona 200 de dolari victimelor incendiilor de vegetaţie din Australia de fiecare dată când îl enervează pe acesta: „Le numără şi îmi e frică să întreb (cât am de plată)”, a glumit ea, după meciul cu Dart .

Jucătoarea de tenis a spus însă că va plăti cu plăcere, deoarece este pentru o cauză nobilă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și